zondag 7 april 2013

Favorieten Maart 2013

Hooii Hooii.
Het is lang geleden maar hier is hij weer! Mijn favorieten van de maand. Nu de maand Maart van 2013. Ik ben een beetje laat maar hier zijn ze alsnog:


Andrélon Accent Serum:
Ik heb van mezelf best wel droog haar. Dus ik zocht een serum voor mijn haar. Toen ik in Action liep zag ik deze serum van Andrélon. Ik vind Andrélon al een goed merk en toen ik deze serum zag moest ik hem hebben. Hij koste ook maar 1,39 euro ongeveer. Een paar dagen daarna ging ik naar de stad en toen zag deze serum in de Kruidvat voor 3,59 ongeveer, ik dacht woow dat is een verschil!

Hieronder zie je de serum op mijn hand alleen het is een beetje onscherp, oeps!


In de serum zit 25 ml. En op de achterkant staan er plaatjes voor als je niet hoe je het moet gebruiken, handig!

Andrélon Glad & Steil:
 Deze heb ik gekocht bij de Big Bazaar. Er staat dat deze crème je haar glad en steil maakt, maar bij mij is dat niet het geval. Ik gebruik deze crème elke ochtend en het maakt mijn haar veel minder droog en juist gladder. Mijn haar word er niet steil door. Hij was niet zo duur, maar 2,49 ongeveer.
 Deze crème is voor eigenwijs en pluizig haar.
Hieronder heb ik hem op mijn huid. Er zit 200 ml in.

Only You Body scrub Pomegranate Passion:
Dit is een scrub van Only You. Dit merk kan je kopen bij Ici Paris. Er zit granaatappel in en hij ruikt heel erg lekker! Deze scrub is voor je lichaam en verzorgt je huid heel goed. Ik gebruik hem 1 keer in de 2 weken, maar je kan hem 2 keer per week gebruiken als je wil.

Er zit 150 ml in. Je kan er heel lang mee doen. Deze scrub heb ik gekocht bij Ici Paris voor ongeveer 5 á 10 euro.
Hier onder zit hij op mijn huid. En daarnaast heb ik hem uitgesmeerd.


Max Factor xperience Volumising Mascara:
Dit is een mascara van Maxfactor. Deze mascara is favoriet omdat hij mijn wimpers veel volume geeft, lang en mooi zwart is.
Er zit 7.2 ml in.
69fe14d1 Verrassend fijn: Max Factor Xperience Volumising Mascara
Hier boven zie je hoe hij er uit ziet.  Deze mascara heb ik gekregen van Cosmogirl! de magazine  Ik heb een abonnement op Cosmogirl! maar hij was verlopen, dus belde er een man en die vroeg of hem wilde verleneggen. Dat wilde ik natuurlijk wel, maar ik kreeg er ook een gratis mascara bij! Toen wilde ik het helemaal! Ik weet niet hoe duur hij is maar ik denk wel dat hij ongeveer 16,99 euro kost.

Lady speed stick Fresh Infusion:
Wat hou ik van deze deodorant! Het is een crémerige deo en ik vind hem fantastisch, de hele dag door zweet ik niet en ruik ik lekker door deze stick. Op aanrader van andere bloggers heb ik hem gekocht toen ik in Amerika was vorig jaar. Ik had er toen 1 gekocht, jammer want hij is bijna op.
Je hebt allemaal verschillende geuren. In Amerika zijn er 99 dollar cent shop. Daar is bijna alles 99 cent of goedkoper. Je zou denken ze verkopen er allemaal troep, maar dat is helemaal niet zo! Ze verkopen er snoep, drinken, verjaardag dingen, make-up en nog veel meer dingen. De Lady speed stick verkopen ze daar ook, voor maar 99 dollar cent! Terwijl ze het in de Walmart voor 3 dollar ongeveer verkopen. Gelukkig ga ik dit jaar in de zomervakantie weer naar Amerika, dan ga ik zeker nog iets van 3 sticken kopen. Ze verkopen deze deo niet in Nederland helaas.
 Deze deodorant raad ik zeker aan, als je een keer naar Amerika toe gaat!

Douglas Balmi:
Dit is een lippen balsem van Douglas. Ik heb hem voor 4,99 euro gekocht. En hij is zeker het geld waard. Er zit best wel veel in dus je doet er best wel lang mee.

Hieronder zie je de binnenkant. Je ziet dat ik hem al best wel vaak heb gebruikt.

Hier boven zie je de lippen balsem op mijn huid.

Dove visible effects Body Lotion:
Elke ochtend na dat ik mijn gezicht heb gewassen smeer ik een body lotion op mijn gezicht. Meestal gebruik ik Dove, en nu dus ook. Mijn bodylotion was op dus had ik een nieuwe nodig. Toen ik Action liep kwam ik deze mini bodylotion tegen van Dove. Ik heb deze al wel eens eerder gehad maar dan in het groot. Hij ruikt ook zo lekker. Hij koste maar 1 euro ongeveer.
Als ik hem op mijn gezicht smeer dan word mijn gezicht niet vettig en glimt hij niet, maar word hij mat.
Op mijn huid.
Hier boven zie je de achterkant.

Water bottle:
Deze water fles heb ik gekocht bij Primark. Als ik aar school ga neme ik altijd 2 paksjes drinken mee, maar toen ik in Primark liep zag ik deze waterfles. Ik vind hem heel handig. Ik kan hem ook steeds bij vullen als hij op is.
 Hij koste 1,49 volgens mij. Je hebt hem ook in het blauw.  Er kan 500 ml in.

Dit waren al mijn favorieten van maart. Wat zijn jou favorieten van deze maand?

xx

Geen opmerkingen: