zondag 24 juni 2012

Waarom ongesteld zijn leuk is.

Hooii Hooii.
Ongesteld zijn is soms niet zo leuk, het heeft zo zijn nadelen maar ook zijn voordelen. Ik heb een paar voordelen voor jullie op een rijtje gezet.

Lekker veel eten
Eten is lekker, dat is gewoon een feit je kan niet zonder leven maar té veel en ongezond eten is slecht voor je. Als je ongesteld bent heb je soms ' (vr)eetbuien ', dat zijn buien waar  je heel veel eet.
Geen gym
Op iedere school heb je wel eens gym, in een gymzaal. Of een sportschool. Is jouw gym altijd saai of moet je veel bewegen, nou hoeft dat niet meer! Nu hoef je alleen nog maar een briefje met je moeders of vaders handtekening hebben en laten zien aan je docent (van gym). Als hij of zij het goed vind hoeft je niet mee te gymen.
 Niet naar school
Elke dag school, nou ja bijna elke dag school. Je hebt geen zin in school want je hebt die ene strenge lerares en die ene vieze meester. Nou heb je een excuus om niet naar school te gaan.
Tumblr_mhgi0lkp501qhtujto1_500_large

Je bent niet op school dus je hoeft niet met haar te praten 
Op school kom je weer 'haar' tegen, je mag haar niet maar ze komt altijd naar je toen net of jullie bestfriends  zijn. Je stoort je heel erg aan haar. Maar als je niet naar school gaat dan kom je haar ook niet tegen. Lang leven ziek zijn!

Tumblr_mhgjqzyih41s39xjio1_1280_large

Dat boek eindelijk lezen
Je wacht al heel lang om dat boek te lezen, je bent altijd druk en als je iets te doen hebt dan vergeet je het. Of je bent er wel aan begonnen maar je bent nooit verder gaan gelezen. Wel jammer want hij was hartstikke leuk! Nou heb je eindelijk tijd om hem te lezen.

Tumblr_memncjjmsa1rhea5vo1_500_large


xx

Geen opmerkingen: