zondag 3 november 2013

How to: Jezelf en je kamer winter klaar maken ♥

Hooii Hooii.
De winter is on his/her way, en dat betekent winter decoratie, kleding en nog veel meer! Ik heb een paar tips voor jullie hoe je je kamer en hoe je je zelf winter klaar kan maken. Lees snel verder.. Untitled

Decoratie: 
Wat je zeker niet kan missen zijn kussens, dekens en versiering in je kamer. Je kan bijvoorbeeld ook kerst lichtjes in je kamer hangen of beeldjes neer zetten op je bureau. 
Rendieren kussen
things i love about winter | via Tumblr
Films & series:
Kerstvakantie, dus dat betekent winter pret, gezellig binnen zitten en films en series kijken met je vriendje of vriendinnen! Popcorn, speculaas, en zelf gebakken koekjes en een Disney kerst film, want tja we zijn nog allemaal kind van binnen als het om Disney gaat ;).
MEAN GIRLS.Some of the best Christmas films 🎅🎄
Eten & drinken:
I love food! Jij ook? Dan is het dit jaar tijd om zelf speculaas koekjes te maken en een zelgemaakt huis van peper koeken.
gingerbread_figures-t2.jpg (510×330)


Winter kleding & schoenen:
Ooh wat hou ik van sweaters laarzen en leggings! Beanies, Uggs, en handschoenen mogen we ook natuurlijk niet ontbreken..
Sweater weather


Nagels:
Winter is niet compleet zonder 'kerst-nagels'.
Untitled

Chocomel of thee:
Ik hou zelf niet van chocomel maar jij zeker wel, nou ga er even bij zitten neem een lekkere warme kop chocomel met slagroom en kijk je favo tv-serie of film! cute | via Tumblr
xx

Geen opmerkingen: