woensdag 4 september 2013

4 Back to school outfits ♥

Hooii Hooii.
Bijna alle scholen zijn begonnen dus heb ik voor jullie vier outfits uitgekozen. De één is voor wat warmer weer dan de andere, lees snel verder.2 back to school outfits1 Stoer en girly:
Nummer één is voor wat warmer weer. Je kan ook natuurlijk een vest erover heen dragen. Ik lichte make-up gekozen want de top en rok zijn al heel donker. Ik vind de tas ook mooi bij de outfit staan. Hij maakt het helemaal compleet.

2 Stoer:
Nummer twee is wat stoerder hij is ook best wel donker. Ik vind deze outfit echt leuk zeker het t-shirt en de rugtas. Met nummer twee kun je ook dezelfde kleur sieraden gebruiken zoals het t-shirt.

2 back to school outfits
3 Romantisch:
Deze outfit is heel 'schattig'. Net zoals outfit één kun je dit beter aandoen met warm weer ;). Je kunt ook een legging en een vest of jas aandoen.

4 Makkelijk maar leuk:
Nummer vier is echt een outfit als je geen zin hebt in een spijkerbroek, een legging zit ook heel lekker. De schoenen en de strik maken het cute maar de legging en het t-shirt maken het stoer.  De blush staat ook heel mooi bij de outfit want hij is roze met een beetje goud en highliter en de outfit is zwart met wit. Rode lippenstift staat er ook mooi bij

Welke outfit zou jij willen hebben?

xx

Geen opmerkingen: