zaterdag 13 oktober 2012

Essence eyeshadows, Essence eye soufflé

Hooii Hooii,
Een fijn buget merk vind ik Essence. Meestal heeft Essence een best wel goeie kwaliteit. In deze turtorial laat ik mijn oogschaduw's zien van dit merk. Het zijn er 4 in totaal. 2 Limited Edition en 2 uit de 'gewone' collectie.

Essence Ballerina backstage eye soufflé (LE) :
Aller eerst mijn eye soufflé. Het betekent creamy eyeshadow, dus cremerige oogschaduw. Deze Limited Edition is van 'Ballerina backstage'. Ik heb hem bijna nog nooit gebruikt.

 

Het potje vind ik best wel leuk want de deksel is van plastic en het potje zelfs van glas. Als hij op en leeg is kan je hem weer vullen met bijv. een zelfgemaakte oogschaduw of iets anders.

 
Dit is nummer 02 en hij heet 'pas de copper' , ik heb geen idee wat dat betekent. In de oogschaduw zit 2,8 gram. De kleur is bruin met glitter.

Tot mijn verrassing had de eye souffle best wel veel pigment. Hij heeft ook veel glitters, leuk bij bijv. een feestje of als je uit gaat. Maar het kan natuurlijk ook overdag.

Essence Go snow eyeshadow (LE) :
Essence go snow is een Limited Edition van de winter collectie, volgens mij van vorig jaar. Deze oogschaduw is licht blauw met een met een metallic shine. Ook deze is goed gepigmenteert. Dit is echt zo een winters kleurtje ik ben er wel blij mee, ook al gebruik ik hem niet zo vaak (zonde!).

Er stonden eerst allemaal sneeuwvlokjes in de oogschaduw maar die zie je bijna niet meer.
De naam is Alpine snow 04. En er zit 3,5 gram in.

Essence Adorable eyeshadow :
Deze oogschaduw had jammer genoeg niet zo veel pigment, maar toch vind ik hem best wel mooi, hij is licht bruin met een metallic effect. De oogschaduw staat denk ik wel mooi bij de eye soufflé want die is ook bruin.

De naam van deze oogschaduw is: Adorable 05. Er zit 2,5 gram in. Eerst stond er een paar keer 'Essence' in de oogschaduw.  Het is een super-soft & long-lasting eyeshadow.

Links: Go snow
rechts: Adorable
 
  
Zoals je ziet, zie je de blauwe best wel goed maar de bruine niet zo goed

Essence eyeshadow  mix it, baby! : 
Dit is de derde en de laatste oogschaduw. Een purple one. De kleuren zijn licht en donker paars. Toen ik hem kocht was hij nog nieuw, maar ik denk dat hij nu niet meer nieuw is.

 
Om hem open te maken moet je hem naar rechts schuiven. Cool, weer is iets anders. En een leuk doosje zo met dat zwarte erop. De naam is: Mix it, baby! 07. Er zit 4,5 gram in.


Ze zijn goed gepigmenteert!

Dat waren de oogschaduws van Essence. 

xx

Geen opmerkingen: