woensdag 18 juli 2012

Essence Colour Arts LE

Hooii Hooii.
Essence komt met een nieuwe Limited Edition (LE). Colour Arts heet hij. Hieronder zie je een foto van de LE.


Essence colour arts pigments
Zoals jullie zien zijn het heel veel pigments. Je kan deze pigmenten mengen, handig! Hij kost 2.49 euro.Essence colour arts eye base
Dit is een transparante eyeshadow base. Hij kost 1.79 euro.Essence colour arts lip base
Volgens Essence moet je eerst de lip base aanbrengen en vervolgens de pigmenten. Persoonlijk lijkt het mij makkelijker om de pigmenten eerst te mengen en het daarna pas aan te brengen, maar goed. Dat wordt gewoon een kwestie van uitproberen! Hij kost 1.79 euro.

Essence colour arts nail base
Deze transparante nagellak – die ook alleen als topcoat gebruikt kan worden gebruikt – kun je mixen met de kleurpigmenten om zo je eigen nagellak te maken. Je kan ook gewoon je eigen top-coat gebruiken, je hoeft niet per se deze te kopen. Hij kost 1.59

 

Essence colour arts multi tasker Met dit 'kwastje' kun je de pigmenten gemakkelijk aanbrengen. Ook deze hoef je niet per se te kopen als je al zo een 'kwastje' hebt. Hij kost 1.29.


Essence colour arts mixing jars
Deze 'mixing jars' zijn echt handig, als je geen kleurtje hebt die bij je kleding past kan je de zelf een maken met behulp van de andere pigmenten. Je kan ze ook mee op rei nemen. Per 2 kost hij 1.29 euro.

xx

Geen opmerkingen: