dinsdag 1 mei 2012

populaire apps 2012

Hooii Hooii.
Ik heb een  lijst van apps gemaakt (het zijn er 10). Het zijn apps die nu iedereen gebruikt of apps die minder 'populair' zijn. Zie ze hier onder.1. Instagram
Instagram is nu heel  populair. Het is een soort van Twitter maar dan met foto's en plaatjes. Je kan ze delen met vrienden en familie. Met deze app kan je je foto bewerken en delen.


2. Wordfreud
Wordfreud is een puzzel game. Het is een gratis multiplayer woordspel voor iPhone, Android en Windows Phone 7. Je kan je vrienden uitdagen of gewoon tegen iemand die je niet kent. Je kan in je eigen tempo spelen. Doe mee aan maximaal 30 spelletjes tegelijk.


3. Weheartit
We heart it hier verzamel je de mooiste inspiratie! Je kan zelf ook plaatjes of foto's toevoegen. Je kan mensen volgen als je wil.
 
4. Googlemaps
Google map is handig als je ergens naar toe gaat en je de weg niet weet. Met deze app verdwaal je nooit meer!
 
Met Premium krijg je toegang tot 15 miljoen tracks van duizenden albums en artiesten op je Android toestel. Als je het nog niet geprobeerd hebt, kan je het nu gratis 48 uur lang proberen. Je hoeft geen credit card gegevens achter te laten. Download de app en log in met je Facebook account. 
 
 Fruit ninja is heel verslavend. Wat je moet doen is alle fruit die je ziet in stukjes hakken. Swipe met je duim over het scherm en het fruit is stuk.
 
7. Topshop 
Hier vind je inspirerende spullen, kleding en meer.  
 
Met dit verslaafden spel moet je groenen biggen omver schieten. Je hebt verschilleden versies van Angry Birds zoals Angry Birds seasons, Rio en nog veel meer. De nieuwste is: Angry Birds space.