woensdag 2 mei 2012

Nieuw Essence Ready for Boarding

Hooii Hooii.
Er komt een nieuwe hele leuke collectie van Essence. En die heet Ready for Boarding, dus als je op reis gaat. Als je ergens naar toe gaat neem je natuurlijk deze spullen mee van Essence, in je toilettas. Als je in België woont heb ik goed nieuws want deze collectie is bij jullie vanaf Juni te koop. En in Nederland is hij pas in juli te koop.

Dit is de collectie: Ready for Boarding
7e7bfd77 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
e6ae5f17 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
Twee handige oogpotloodjes met twee kanten! 2 in 1 kajal pencil 01 Destination Sunshine en 02 Via Airmail. Ik vind de kleurcombinaties leuk.  Je kan de 2 kleuren goed combineren . Ze kosten €1,49 per stuk.
3aa86e0a Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
Schattig klein tasje, met een zwaluw er op en Parijs. Ik vind hem echt leuk! Kost €2,49.
f8b61077 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
248d3fc6 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
Dit oogschaduw palletje is leuk en lekker klein! Dat is handig als je op reis gaat. Hij Bevat zes frisse en glanzende kleuren oogschaduws voor een zomerse look. En er staat ook nog een uitleg op. €3,49
e2f73138 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
Dit zijn vochtige doekjes. Altijd handig in je tas als je vieze handen hebt. En vooral ideaal in het vliegtuig of tijdens een lange bus- of autorit. Gewoon om even een beetje op te frissen. Er zitten vijftien doekjes in met een frisse granaatappelgeur. €1,29.
2cea57f9 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
c5af0a9d Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
In de collectie zit ook een blush, die je tegelijkertijd als lipstick/gloss kan gebruiken! Deze is ook niet zo groot, scheelt weer ruimte in je toilettas! In de kleuren 01 Sending you kisses en 02 Beauty on tour. €2,49.
1c425730 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
Wat onmisbaar is: een bagagelabel! Je kan hier je adresgegevens opschrijven zodat iedereen weet dat deze koffer of tas van jou is! Ik vind hem super leuk en niet duur. Ook wel zo handig voor het geval hij zoek raakt, dan staat in ieder geval je adres en telefoonnummer erop. €2,29.
04da7227 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
ef0d59f5 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
c6aec0b1 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
760e31b5 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
179e6ba7 Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
Vijf frisse, zomerse, heerlijke kleurtjes nagellak! Ze zien er leuk uit zeg. In 02 beauty on tour, 03 exits on your right, 04 via airmail! en 05 destination sunshine. Kosten €1,49 per stuk.
a26e3bec Nieuwtje: Essence Ready for Boarding
En ook heel handig bij je nagellak: een base coat. Zo blijft je nagellak een stuk langer zitten! Of hij de hele vakantie blijft zitten weet ik niet zeker. Ik wil hem graag. Hij kost €1,79

Het duurt nog wel even voordat hij in NL verkrijgbaar is. Jammer! Want veel mensen gaan toch al wel in mei of juni op zomervakantie.

Dat waren ze dan, wat vind jij ervan?
xx
Bron: misslipgloss

Geen opmerkingen: